Oprawy LED

Każdego dnia realizujemy nowe projekty. Dzięki optymalizacji oferty możemy oferować naszym Klientom bardzo atrakcyjne ceny.

Dzisiaj problem doboru oświetlenia LED to nie tylko dobranie natężenia światła, ale uzyskanie odpowiedniej jakości światła przy zastosowaniu rozwiązań energooszczędnych.

 

Podstawowe czynniki decydujące o sukcesie w wyborze oświetlenia:

  • dobór rozwiązań energooszczędnych odpowiednich do rodzaju handlu,
  • połączenie światła rozproszonego ze światłem akcentującym,
  • użycie źródeł światła o odpowiedniej jakości, barwie i długim czasie użytkowania.

 

Mamy doświadczenie w doborze oświetlenia odpowiedniego do różnego rodzaju powierzchni handlowych.

Naświetlacze i pozostałe oprawy naszej produkcji to rodzaj lamp energooszczędnych, w których jako źródeł światła używamy bardzo wydajnych diod COB LED (5W-35W). Największą ich zaletą to energooszczędność (8-10x niższe zużycie energii) oraz wieloletnia żywotność (30-50 tys godzin). Technologia LED to bardzo wysoki współczynnik odwzorowania barw dzięki czemu mamy prawdziwe kolory w prawie 100% (CRI>90).

  • Oprawy LED

    MD 1200

    Oprawa wpuszczana na źródła T5. Podwójny raster paraboliczny. Obudowa wykonana ze stali i aluminiium. Wszystkie kolory RAL dostępne.

    Karta katalogowa - MD 1200.pdf


  • KATALOG 2018 Oświetlenie LED do sklepu

    KATALOG 2018 Oświetlenie LED do sklepu / PRODUCENT MAXI-LIGHT

  • Paski Profile LED

    LED STRIPE / Oświetlenie sklepów / Profil LED
    Nabudowany profil aluminiowy z paskiem ledowym, standardowo anodyzowany. Inne kolory dostępne na życzenie. Możliwe różne długości profilu i kolory ledów. Przesłona opal, pleksa przezroczysta lub akryl. Możliwość montowania innych typów pasków ledowych w profilu

  • Filtry korygujące dla optymalnego oświetlenia żywności

    Filtry dla optymalnego oświetlenia żywności: mięso, wędliny, pieczywo, warzywa, owoce, sery, ryby oraz wino.

    Wielokrotnie w badaniach zachowań klientów stwierdzono, że konsumenci określają kolor jako jeden z najbardziej istotnych czynników przy ocenie świeżości żywności.

Script logo