#Miesny

  • projekt oswietlenia do sklepu miesnego

    Sklep sieciowy mięso wędliny

    Działający sklep sieciowy mięso wędliny o powierzchni 60 m kw zlokalizowany w ciągu handlowym. Oświetlenie technologii mieszanej. Finansowanie: własne. Dostawa zrealizowana w ciągu 3 dni od zamówienia.

  • Projektujemy

    Sprawdzone rozwiązania.

    Podstawowe czynniki decydujące o sukcesie w wyborze oświetlenia: dobór rozwiązań energooszczędnych odpowiednich do rodzaju handlu, połączenie światła rozproszonego ze światłem akcentującym, użycie źródeł światła o odpowiedniej jakości, barwie i długim czasie użytkowania.

  • Sklepy mięsne

  • Oświetlenie piekarni

    Filtry do oświetlenia żywności

    Filtry do oświetlenia żywności.

    Niejednokrotnie w analizach zachowań klientów potwierdzono, że konsumenci określają kolorystykę jako jeden z najbardziej istotnych czynników przy ocenie świeżości żywności. Świeże pieczywo ma odcienie od jasnożółtego do ciemnobrązowego. Świeże mięso ma odcienie od jasno różowego do ciemnoczerwonego. Warzywa i owoce to cała gama odcienieów, najlepiej doświetlać przy pomocy filtrów warzywa i owoce w tonacjach zieleni lub cytrusy, banany oraz inne w odcienie ze żółtym.

    Mięso, wędliny, pieczywo, warzywa, owoce, sery i ryby

  • Filtry korygujące dla optymalnego oświetlenia żywności

    Filtry dla optymalnego oświetlenia żywności: mięso, wędliny, pieczywo, warzywa, owoce, sery, ryby oraz wino.

    Wielokrotnie w badaniach zachowań klientów stwierdzono, że konsumenci określają kolor jako jeden z najbardziej istotnych czynników przy ocenie świeżości żywności.

Script logo